Hopp til innholdet
Hjem » Tradisjonelt rekesmørbrød

Tradisjonelt rekesmørbrød

Tradisjonellt rekesmørbrød

Recipe by KokkenDifficulty: Enkelt
Posjoner

4

posjoner
Tilberednings tid

15

minutes
Koketidminutes
Kalorierkcal

Noe av det enkleste – og beste du kan servere er rekesmørbrød, passer like godt på ett koldbort en kald vinterdag eller på terassen en solfylt sommerdag. God loff eller grovt brød, god majones, og litt sitron; det er ikke mer som skal til.  Rensk rekene og lag smørbrødene ferdig eller server reker i skål og la dine gjester renske selv.

Ingredienser/Ingredients

  • 2kg Urensket Reker (500g/pr person)

  • 350g Majones

  • 1 stk Loff/brød

  • Sitron

  • Dill

Fremgangsmåte/Directions

  • Rensk rekene
  • Legg et tynt lag med smør på loff/brød skivene om ønskelig
  • Legg til et salatblad om ønskelig
  • Ha på rikelig med majones
  • Fyll opp med reker fra nordkappreker
  • Press sitronsaft over rekene
  • Strø på litt dill på toppen
  • Servers gjerne med din favoritt salat

Notater/Notes

  • Kan smaksettes med pepper om ønskelig. Om ønskelig server med ristet brød.
Buffe

Kan også serveres med hele reker hvor gjestene piller (rensker) reker selv. På denne måten får dere lengre tid til å nyte måltidet og økt kvalitetstid i lag. Her er det brukt ristet loff til måltidet.

Vi komme med mere innhold så snart vi har anledning. Sjekk vør facebook side for å finne ut når og hvor vi har kaisalg.

1 kommentar til “Tradisjonelt rekesmørbrød”

Legg igjen en kommentar