Kremet rekepasta
Posjoner
4
posjonerTilberednings tid
30
minutesEn fantastisk kremet pastarett med saftige reker. Passer både til hverdags og fest. Bruk gjerne hvitløksbaguetter som brød til denne retten da det passer utmerket.
Ingredienser/Ingredients
1,5kg urensket reker fra nordkappreker
400g pasta
1 stk rød løk
2 fedd hvitløk
1 boks Creme Fraiche
0.6 stk Paprika (valgfri farge)
1/2 purreløk
1 dl parmesan
salt og pepper etter smak
olivenolje
Melk
Fremgangsmåte/Directions
- Rensk dine ferske reker
- Finhakk hvitløk, skjær paprika og rødløk i terninger og purre i ringer. Stek med litt olje i noen minutter til løken blir myk.
- Tilsett creme fraiche og parmesan. La det surre på middels varme, rør om av og til. Smak til med salt og pepper.
- Om du ønsker en litt tynnere saus tilsett litt melk om du ønsker.
- Kok pasta som anvist på pakken (all dente).
- Tilsett rekene i den kremete sausen noen minutter før pastaen er ferdig.
- Spis den kremete rekepastaen alene eller sammen med ditt favoritt brød og en god frisk salat.
Besøk vår Facebook side for å se når vi har kaisalg om du ønsker å lage denne Kremet rekepasta retten.
Sjekk også resten av våre andre serverings tips for reker.