Hopp til innholdet
Hjem » Kremet rekepasta

Kremet rekepasta

  • av

Kremet rekepasta

Recipe by admin
Posjoner

4

posjoner
Tilberednings tid

30

minutes

En fantastisk kremet pastarett med saftige reker. Passer både til hverdags og fest. Bruk gjerne hvitløksbaguetter som brød til denne retten da det passer utmerket.

Ingredienser/Ingredients

  • 1,5kg urensket reker fra nordkappreker

  • 400g pasta

  • 1 stk rød løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 boks Creme Fraiche

  • 0.6 stk Paprika (valgfri farge)

  • 1/2 purreløk

  • 1 dl parmesan

  • salt og pepper etter smak

  • olivenolje

  • Melk

Fremgangsmåte/Directions

  • Rensk dine ferske reker
  • Finhakk hvitløk, skjær paprika og rødløk i terninger og purre i ringer. Stek med litt olje i noen minutter til løken blir myk.
  • Tilsett creme fraiche og parmesan. La det surre på middels varme, rør om av og til. Smak til med salt og pepper.
  • Om du ønsker en litt tynnere saus tilsett litt melk om du ønsker.
  • Kok pasta som anvist på pakken (all dente).
  • Tilsett rekene i den kremete sausen noen minutter før pastaen er ferdig.
  • Spis den kremete rekepastaen alene eller sammen med ditt favoritt brød og en god frisk salat.

Besøk vår Facebook side for å se når vi har kaisalg om du ønsker å lage denne Kremet rekepasta retten.

Sjekk også resten av våre andre serverings tips for reker.

Legg igjen en kommentar